Lejebetingelser ved leje af vore maskiner.

§ 1 Lejeaftalen

Lejeaftalen er et dokument mellem Slots Bjergby Maskinudlejning og lejeren. Lejeaftalen giver en forklaring om hvad der bliver lejet ialt. Lejeaftalen beholdes i 14 dage efter endt leje og bliver makuleret herefter, såfremt vi må beholde dine oplysninger i længere tid, som du har givet os lov til på kundeformen. Det er dog kun noget der finder sted, såfremt samtykke erklæringen afkrydses på lejeformen.
Lejeaftalen er den man får ved at udfylde alle sine oplysninger i kassen, og accepterer disse lejebetingelser. Der kan ikke betales før at disse lejebetingelser er indgået.

Lejeperioden er som der indikeres på varen. Hvis der f.eks. står 4 timer, så er det fra udleveringen til afhentning. Hvis der står 1 dgn altså et døgn, så er det 24 timer fra udleveringstidspunktet. Det er tillige fra udleveringstidspunktet til returering igen. Det er klokkeslettet der står angivet på uret på tidspunkt for udleveringen. Lejeperioden er fra tidspunktet der er trykket godkend i kassen til maskinen returneres igen.

Depositum
Depositum er det der indbetales er 1. gang ved kassen.
 
Afbud
 1. Hvis lejeaftalen opsiges indenfor 2 timer, vil der ikke bliver krediteret noget gebyr
 2. Hvis lejeaftalen opsiges efter 2 timer, vil der opkræves et gebyr på 10% af lejesummen.
Manglende levering
Såfremt maskinen er defekt eller manglendende på pladsen, vil vi straks refunderer dig dit indbetalte depositum.

§ 2 Levering af maskinen

Maskinens tilstand  fotograferes grundigt ved levering på din lokation. Billederne kan på forlangende fremsendes til din mail.

 1. Ved udfyldelse i kassen bekræftes det, at de leverede maskiners tilstand, er i orden og chekket og påfyldt brændstof. 
 2. Er der noget galt med maskinen i lejeperioden, kan der være behov for et servicekald. Et servicekald koster kr. 1000,- inkl. moms pr. gang og bliver opkrævet på fakturaen.
 3. Hjemkomst af maskinerne vil blive evalueret. Såfremt der findes fejl/mangler vil disse blive udbedret. Du skal i alle tilfælde beløbet op til selvrisikoen, der er varienerende afhængig af maskintypen.

Forsikring

 1. Forsikringen for små maskiner er kr. 75 eller 4%, men dog aldrig under kr. 75,- per lejeperiode. Selvrisikoen for små maskiner er kr. 500,- og for store maskiner kr. 10.000,- Forsikringen dækker ikke mishandling. Såfremt mishandling observeres/identificeres, vil lejeren blive mødt med et erstatningskrav svarende til den fulde reparation.
 2. Forsikringen dækker ikke tyveri, så hvis maskinen bliver stjålet, vil lejeren blive mødt med et fuldt erstatningskrav.
 3. Selvrisiko. Der er en selvrisiko på kr. 1500,-

Chip og GPS

1 En del af vore maskiner har GPS tracker dog ikke alle. Det arbejder vi naturligvis på at få monteret på alle maskiner og værktøj.

§ 3 Returnering af maskinen

Forbrug, betyder forbruget af klinger/plastik snor/kæde t/kædesav.

 1. Som udgangspunkt hører forbruget ikke med i lejen, med mindre det er en kortere leje, og at udstyret er blevet brugt normalt. Ved normalt forstås det at maskinen er brugt til det den normalt skal bruges til. “Eksempelvis at en buskrydder, bliver brugt til rydde små buske og højt græs.”

Rengøring defineres ved rengøring af maskinen, til den har samme renhed som da den blev udleveret.

 1. Hvis maskinen er total snavset eller mudret, vil vi opkræve et gebyr på kr. 250 for rengøring af små maskiner og kr. 600,- for større maskiner. Begge priser er inkl. moms. Vi opkræver det ikke ved almindelig brug.

Bortkomst

Hvis maskinen eller det lejede bliver væk i din varetægt/lejeperiode, vil du blive opkrævet maskinens eller effekten fulde beløb.

§ 4 Personer der betjener maskinerne

Betjening af maskinerne sker på eget ansvar. Såfremt maskinerne bryder sammen, vil maskinens forsikring dække fejl ved maskinen.  Det vil være din/Jeres ulykkesforsikring der dækker ved personskade.
Uhensigtsmæssige skader der forvoldes af betjeneren dækkes ikke på både materiel, omkringstående personer, bygninger, biler etc. Hensigtsmæssige skader dækkes med en variabel selvrisiko afhængig af maskinen. Oftest er skaderne lavere end selvrisikoen. Disse skader/selvrisiko betales også af lejeren.

§ 5 Ret til ændring i lejebetingelser

Slots Bjergby Maskinudlejning har ret til at ændre sine betingelser.

§ 6 Ret til prisændring

Copyright Slots Bjergby Maskinudlejning 2021

0
  0
  Din indkøbskurv
  Din kurv er tomReturnerer til shop